Ondersteunde browsers

Dit is een overzicht met de browsers en versies die wij ondersteunen. Omdat deze lijst handmatig bijgewerkt wordt kan de meest recente versie van jouw browser ontbreken. Dit hoeft echter niet te betekenen dat wij deze niet ondersteunen.

Desktop

Een overzicht van alle desktop browsers. Dit zijn de browsers die je op een laptop of computer gebruikt.

Google Chrome logo

Google Chrome

• Versie 86
  • Versie 87
  • Versie 88
  • Versie 89
Mozilla Firefox logo

Mozilla Firefox

• Versie 83
  • Versie 84
  • Versie 85
  • Versie 86
Apple Safari logo

MacOS Safari

• Versie 12 en 12.1
  • Versie 13 en 13.1
  • Versie 14
Microsoft Edge logo

Microsoft Edge

• Versie 86
  • Versie 87
  • Versie 88
Opera logo

Opera

• Versie 72
  • Versie 73
Internet Explorer logo

Internet Explorer en Microsoft Edge

Onze websites worden niet meer getest op Internet Explorer en Microsoft Edge Legacy (versie 18 en ouder). Deze browsers zijn verouderd en worden later dit jaar niet meer ondersteund door Microsoft.

iOS en iPadOS

Een overzicht voor alle mobiele Apple apparaten. Dit zijn de browsers die je gebruikt op een iPhone of iPad.

Apple Safari logo

iOS en iPadOS Safari

• Versie 12 en 12.1
  • Versie 13 en 13.1
  • Versie 14
Chrome, Edge en Firefox logo's

Anders browsers

Alle browsers op iOS en iPadOS zijn gebasseerd op Safari. Daarom volgen alle iOS en iPadOS browsers de ondersteuning van Safari.

Android

Een overzicht voor alle mobiele Android apparaten. Dit zijn de browsers die je gebruikt op een een telefoon of tablet van o.a. Samsung, Google, Motorola. LG, OnePlus en Huawei.

Google Chrome logo

Google Chrome

• Versie 86
  • Versie 87
  • Versie 88
  • Versie 89
Samsung Internet logo

Samsung Internet

• Versie 12.2
  • Versie 13 en 13.2
Mozilla Firefox logo

Mozilla Firefox

• Versie 83
  • Versie 84
  • Versie 85
  • Versie 86
Microsoft Edge logo

Microsoft Edge

• Versie 86
  • Versie 87
  • Versie 88

Wij maken gebruik van cookies

Hiermee zorgen we er voor dat de website beter werkt. Deze gegevens worden nooit gedeeld met anderen.